Zapytaj eksperta: Pożegnaj się z upartym tłuszczem szyi

Zapytaj eksperta: Pożegnaj się z upartym tłuszczem szyi

Dorothy Atkins

Dorothy Atkins | Redaktor Naczelny | E-mail

Każdego tygodnia bierzemy od was pytania dotyczące piękna, naszych wspaniałych czytelników i zwracamy się do ekspertów, aby uzyskać odpowiedzi. W tym tygodniu "Rachel" zadała pytanie w odpowiedzi na nasz post, W poszukiwaniu piękniejszej szyi. Mój problem polega na tym, że skończyłem na uzyskaniu trochę tłuszczu w okolicach szyi i podbródka po zażyciu sterydów przez kilka miesięcy. Nie brałem tego leku przez co najmniej 7 lat i powiedziano mi, że moja szyja wróci do "normalnego". Nigdy tak nie było. Czy jest tak, że ktoś z moim problemem może kwalifikować się do lipo? Chciałbym mieć znowu wygląd szyi, zamiast chować się przez cały czas za chustami i odsuwać się od zdjęć. Odpowiedź brzmi tak. Nowojorski chirurg plastyczny Dr Sharon Giese mówi, że Rachel jest zdecydowanie kandydatem do liposukcji na szyi. "Jeśli miała ją przez siedem lat, to powiedziałabym, że powinna to zrobić, ponieważ jej stan się pogarsza z wiekiem". Zalecana przez nią procedura polega na zastosowaniu ultradźwięków wewnętrznych w celu stopienia tłuszczu pod skórą. Ciepło z ultradźwięków pobudza kolagen pod skórą, dzięki czemu uzyskujesz maksymalne napięcie skóry. Następnie stosuje się mikro liposukcję w celu usunięcia tłuszczu z szyi, a także niektórych tłuszczów z okolic okolic. Końcowym rezultatem jest cieńsza szyja, dzięki której możesz wyglądać o pięć lat młodziej. Powiązane linki: Kombinacja wzmacniająca szyję Kiss Your Double Chin Goodbye! Zdjęcia dzięki uprzejmości dr Sharon Giese

Podziel Się Z Przyjaciółmi

Podobne Artykuły

add